Ja Tiukukin jo 16 viikkoa!!!! Ja kovasti on meän tyttö kasvanut ja oppinut!! Ja rokotuksetkin on jo saanut. Eläinlääkäri reissu meni hyvin ja kehujakin lääkäriltä sai reippaudestaan. EI onneksi eläinlääkärille murissut mutta muut asiakkaan tuli kyllä haukuttua.

Viime viikolla oli kasvattajan järjestämät pentutreffit jossa oli Tiukun neljä sisarusta. Ensin oli koulutus osuus, sitten Riikka kuvaili pentuja ja sitten pääsi sisarukset leikkimään! Koulutusosiossa käytiin kontaktiharjoituksia naksun kanssa, mie tietenkin unohin naksuttimen kotio, mutta Koistinen taas pelasti. Ja vielä luoksetuloharjoituksia hihnan kanssa. Ei se Tiuku kyllä kauheesti malta keskittyä kun toisia koiria on. Mutta ihan hyvin onnistuttiin!! KOvasti oli kaikki pentuset reippaita ja kasvaneita!!

KÄyttökoirilla olis tulossa perustottelevaisuus kurssi ja nyt pohdinnassa että kokeltaisiin jo nyt päästä sinne, vai vasta myöhemmin! Hirmu hinku olis jo enemmän Tiukua kouluttaa, mutta ko ei vain omat taidot riitä!!!

Maanataina Tiuku oli meän poissaollessa tuhonnut ruispala pussin sisältöineen ja vielä päälle muutamat näkkärit.... Ja tietenkin siitä seurasi sitten melkoinen ripuli joka nyt jo onneksi rauhoittunut! Mutta saatiin kyllä yötä myöten laukkoa pihalla ja Tiuku Onneksi osasi vaatia ulos yölläkin eikä sisälle sontinut! Tiukulla on nyt tullu huonotapa ko meän poissaollessa kurkottelee pöydälle.. Eipä kärsi lastenkaan enään mitään sinne jättää! Pureminen on onneksi Tiukulla jäänyt nyt melkeipä kokonaan pois!

Tuossa ehkä kuukausi sitten Koistinen huomasi että Tiukun korvat ois jotenki väärässä asennossa. Ja kyllähän se toinen korva aina olikin "väärinpäin". Pari viikkoa saatiin armonaikaa ja ko ei muutosta ollu niin Riikka teippasi Tiukun korvat.......... Onneksi ei Tiukua tunnu yhtään net haittaavan ja hyvin ne on kohta jo kaks viikkoa korvat teipeissä pysyneet!! Toivottavasti net siitä nyt asettuvat!

Edelleen on Tiuku kyllä sellainen meän koko perheen mussukka! Vähän liikaakin sitä varmaan lellitään ja huomioidaan?!?!? Mutta on se vaan niin ihana meän Tiuku

Tiukun turva- ja nukkumispaikka. Vielä ollaan yöksi häkki aina meän huoneeseen kannettu...

 

KuKkuu

Hirvenluita

 

KoiraKaveri

 

Tyynyjen taakse piiloon jos satutaan jostain torumaan

 

Tiuku 16 vk, kuva Koistisen Riikan ottama

 

Kukkulan Kuningas, Kuva R.Koistinen