Viimeisestä lomaviikosta tässä nautitaan, niin nythän on hyvää aikaa päivittää blogia ennen kuin arki taas kaatuu päälle. Lapset on olleet jo reilun viikon koulussa ja Jukkakin jo tämän viikon paiskinut töitä.

Kesällä ollaan Tiukun kanssa lähinnä agilityä reenattu. Kerran viikossa ollaa käyty Niinan ohjaukseessa kentällä. Ja lisäksi kerran tai kaksi ollaan itseksemme käyty harjoittelemassa. Periaatteessa Tiuku osaa jo kaikki esteet (käytännössä, varsinkaan kisatilanteissa ei  ), mutta lievästi sanottuna hommaa vielä on!  Kontaktit ottaa varsinkin lopussa hyvin, ellei oo ehtiny jo liikaa kuumua.  Puomin alun tuppaa vielä liian korkealle roikasemaan. A:ssa jää joskus turhaan ylös ihmettelemään ja jarruttelemaan. Kepeissä Tiuku on toispuoleinen;  jos mie oon keppien vasemmalla puolen niin menee hyvin, mutta jos mie oon oikealla puolella niin kovin on epävarmaa menoa. Keinu, no se on mitä on  Tiukun vahvuus on ilman muuta
nopeus!! Tällä hetkellä se on myös meän kompastuskivi, mutta uskon että hyvä tästä tulee kohan paketti saadaan kasaan.

Tässä Tiukun keppejä kesäkuulta:

 

 

Epävirallisissa kisoissa käytiin kesällä muutaman kerran.  Tässä mölliradasta pätkä:

 

Ensimmäiset viralliset kisat oli Kemissä elokuun alussa. Tässä Riikan kuvaama pätkä Kemin kisoista joissa näkyy myös Tiukun veljien Tähden ja Lätsän huikeaa menoa!

 

 

Tulosta ei siis Kemistä saatu. Ja luulen että vielä aika monta hylättyä tullaan saamaan, mutta toiveena olis että ens vuoden aikana saatais jo tulosta!! Seuraavat kisat on sitten ens sunnuntaina Torniossa. ELokuun lopussa onkin meän omat kisat Rovaniemellä ja siellä met kans menossa mukana. Kisoista saadaan molemmat hyvää harjoitusta hermoille, mutta myös yhteistyölle. Ja onhan nuo meän kisareissut tyttöjen kanssa niin kivoja, että ihan jo senkin takia mukana ollaan!

Tiistaina Tiuku kävi hierojalla, kun tuntui että takapää oli niin jäykkä ja takajalkojen askel kovin lyhyt. Selässä ja takareidessä kovasti jumia olikin, jota hieronnalla, venytyksellä ja akupunktioneuloilla  
Mika hoiti. 

 

Ulkona on ihana ilma, mennään nyt Tiukun kanssa nauttimaan ehkä tän kesän viimeisistä helteistä!!