Ihan säälittävän harvoin näymmä tätä blogia tulee päivitettyä

Tiuku on jo kohta viisi kuukautta! Kovaa kyytiä hampaita nyt vaihtaa. Ensin tuntu että ei ne mihinkään lähe, mutta nyt löytyy päivittäin hampaita pitkin taloa. Ajattelin että ei ikuna saada nuita teippeja pois korvista jos niiden kerta hampaiden vaihdon yli pitää olla. Kovin hankalalta tuo syöminen Tiukulla vaikuttaa, mutta helpottanee ko hampaat vaihtuneet. Tai vaikealta ja vaikealta.. Eilen söi kerralla avaamattoman 150 gramman herkkupussin vaikka jus oli päiväruuan saanu.... Kovin on ahne kyllä tuo meän koiruus... Loppupäivän sitten makasikin ihan raatona ja läähätteli vain! Tämä asia tuskin tulee muuttumaan jos uskoo mitä muut saman rodun omistajat puhuu!!!! Terveisiä vain Seijalle ja Riikalle, onneksi en tosiaan tienny näistä etukäteen! Herkkupussin lisäksi Tiuku on tuhonnut myöskin kaukosäätimen, kasan kirjoja, pyöräilykypärän, ruisleipaketin, nutriletti jauhepussit ja nämä tuskin jää viimeisiksi!!!!!

Me ollaan Tiukun kanssa aloitettu perustottelevaisuus kurssi. Molemmilla kerroilla on Tiuku ollu ihan vauhkona; rimpuillu ja haukkunu muita koiria. Toisella kertaa ehkä vähän osasi jo välistä rauhoittua. Mutta heti kun aloitetaan harjoittelu niin alkaa keskittymään siihen mitä ollaan tekemässä!!! Ehkä siis jotain toivoa Nyt ollaan harjoiteltu Tiukun kanssa kontaktikävelyä, Tiuku ottaa kyllä tosi hyvin aina (muutenkin) kontaktin, pitää sitä vain vielä entisetään vahvistaa.  Mie ite vissin otan tän harjoittelun turhan vakavasti ko aina alkaa huimaamaan tämän harjoittelun yhteydessä.. Jääkö hengittäminen vähiin vai mistä lie johtuu????

Kevät tosiaan tulee täyttä häkää. Alkuun kun lumet alkoi häviämään oli Tiukulla vaikeuksia kakkaamisen kanssa; aina etsi itelleen lumisen paikan mihin sontia. Mie jo ajattelin että pitääkö sitä lunta talteen ottaa, mutta niin se on nyt jo tottunut ihan ilman luntakin kakkimaan.  Ensimmäiset myyrät (tai hiiret, kuka niitä tunnistaa???)  Tiuku on jo mulle kiikuttanut, yök! Ja kaikki poron ja hevosen paskathan on pakko kanssa maistella Nyt on ollu niin rapasta ja märkää keliä että joka lenkin jälkeen joutuu Tiuku kyllä pesulle, mutta niin se on vain siihenkin tottunut!

Ensimmäinen lomamatka ollaan nyt Tiukun kanssa tehty. Hyvin jaksoi Tiuku autossa pari tuntia olla Kuusamoon kun ajettiin. Kovasti sielläkin Tiuku sai käytöksestään kehuja. Siellä oli kaksi ihan pientä vauvaa ja Tiukua niin kiinnosti niitten touhut ja välillä ois ihan viereen pitänyt päästä ihmettelemään!

Perjantaina olin Pellossa seuraamassa agilitykisoja ja olihan se kyllä niin oma maailmansa!! Ihan mahtavaa oli kattoa koirien ja ohjaajien yhteistyötä, mahottoman mielenkiintoinen ja opettava päivä!  Pitää  Tiukun kanssa käyä kokeilemassa kaikkea mahollista niin löytyy sitten se meän juttu!! Tiiä vaikka hurahettais koiratanssiin, HahHaHaa

Löytysiköhän loppuun muutama kuva......KÄnnykkäkameraalaa taas kuvattu niin laatu sen mukaista...

Lapsenvahtina

 

Kevät