Perjantaina Pahtajalla järjestetttiin epäviralliset agilitykisat johon me Tiukun kanssa osallistuttiin. Tavoitteena oli että mie selviytyisin radasta ilman pyörtymistä No Tiukun ansiosta ylitetttin tavoite reilusti!!

Kauhuissani katsoin että radalla on 18 estettä, eihän met olla menty kuin max 10 estettä kerrallaan, kääk! Miten mie muistaisin net kaikki!! Onneksi esteet oli niin loogisessa järjestyksessä että radan muistin. Suurin ongelma olikin sitten mun täysin onneton juoksukunto!! Kaheksannella esteellä tein jo kuolemaa ja puolet radasta vielä jäljellä. Ja mun kehno kunto näkyykin videolla mm siinä että en ohjaa Tiukua kunnolla esim putkeen niin eihän se sinne mene. Eli kuntoa kohottamaan vain!!  Tiuku ei onneksi ollut yhtä vauhdikas kuin normaalisti niin edes vähän mentiin samaan tahtia!!! Mutta tosi kivaa oli ja olen niin supertyytyväinen koiraani!!! Lisää tätä!!

Tässä linkki youtubeen epis videoon, Koistinen tämän kuvasi: ;feature=share

 

Lauantaiaamuna sitten tyttärien kanssa nokka kohti Tornioita jossa näyttelyhommat. Perillä oltiin jo hyvissä ajoin.... Kehässä ehti jopa kaksi koiraa pyörähtämään ennen ko oli meidän koirien vuoro. Kyllä huomasi että meidän porukan aikatauluttuja oli poroja ajamassa!!! No eipähän ehditty jännittämään!!

Tuomarina oli pelottava Leni Finne, Joka ei onneksi sitten niin pelottava kuiten ollutkaan. Tiuku esiintyi mun mielestä kivasti. Tiukun luonnetta ja luustoa tuomari kehui, mutta siihen se sitten jäikin... Kovin on Tiukulla vielä pentukarvaa ja massaa liian vähän, arvostelu H. 

Kuvat: Saara Kangasniemi

Sisaruksilla meni kuiten loistavasti näyttelyt:   High Volts Isla Wuffy "Tuuni" ROP+serti, High Volts Instant Doggee "Lätsä" VSP+serti, High Volts Incredible Yatzyboy "Tähti" Eri2. Saa kyllä Koistinen olla ylpeä!!!

Piämmä Tiukun kanssa nyt taukoa näyttelyhommista! Mutta kyllähän mie tyttöjen mukaan kuiten näyttelyreissuille lähen, huolehtimaan kahvituksesta ja pitämään tytöt kurissa!!

 

Sunnuntaina kävin kattomassa Seijan porokilpailuja ja sehän se vasta hurjaa menoa olikin!!! Mahtava kevät sää suosi niin kisaajia kuin katsojiakin!  Vielä auringonpaisteessa ehittiin jäälle koirien ja Seijan kanssa lenkille. Hienosti net meän koirat sielläkin viilettivät vaikka muita koiria, hiihtäjiä ja moottorikelkkoja jää täynnä. Ihanaa ko on kevät!!!

 

Tiistaina käytiin hallilla reenaamassa. Radan pätkällä keskityttiin eteen käskyyn herkkukipon kanssa. Tiuku oli onneksi taas oma vauhdikas itsensä!!  Perjantain himmailu johtu varmaankin siitä ko Tiuku joutu autossa olemaan (lue: huutamaan ja riehumaan) niin kauan.

Keppejä tehtiin verkkojen kanssa, välistä otettu jo useampi verkko pois sekä lopusta (alusta) toiseksi viimeinen verkko pois. Hyvin se Tiuku ne jo hakee ja vauhti on mitä mainioin!!

Sitten tehtiin vielä keinua ja puomia. Keinu menee oikein Tiukumaisesti: vauhdilla ja pelkäämättä, siis Tiukua ei pelota mua kylläkin. Puomi (mun niiiin inhokki este) menee kans kohtalaisesti, vielä kun mie malttaisin kunnolla opettaa kontaktit loppuun! Mutta kyllä nekin jo oikeaan suuntaan menee!

 

Ens viikolla onkin hiihtoloma, saas nähä mitä met silloin keksitään!!